Kerimbey Ortaokulu

Vizyon: KENDİSİ KÜÇÜK HEDEFLERİ BÜYÜK OKUL OLMAK. BÖLGEDE TERCİH EDİLEN OKUL OLMAK.

Misyon: İLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ OLAN AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA,ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIMAK. BİZ DAHA İYİSİNİ YAPARIZ.

Başarılar: Okul Sporları Futsal İlçe Birincisi(Kız-Erkek) Okul Sporları Voleybol İlçe İkincisi(Kız) Okul Sporları Futbol İlçe İkincisi(Erkek) Zirvede Bende Varım İl Birincisi(Erkek) İl İkincisi(Erkek)

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2018 Yılında Ladik Fen Lisesi 2019 Yılında Aziz Atik Fen Lisesi ve Terme Kozluk OMV Fen Lisesi 2020 Yılında Vezirköprü Fen Lisesi 2021 Yılında Terme Kozluk OMV Fen Lisesine öğrenci yerleştirilmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %85
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: IPA II BETTER TOGETHER/BİRLİKTE İYİYİZ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus K101 Motivasyon Teknikleri Projesi.(İspanya-Sevilya)-2021 Erasmus K226 Seize The Digital Time.(Romanya-İtalya-Yunanistan-Çekcumhuriyeti-Eskişehir)2021-2022

Telefon - 0362 2668295

WEB - https://kerimbeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KERİMBEY MAH. 1712 SK. KERIMBEY İLKOKULU BLOK NO: 3 TEKKEKÖY / SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz,Samsun Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer almaktadır.Samsun-Ordu duble yolunun ,denizden tarafta olup,karayoluna 400 metre mesafede bulunmaktadır.

Adres - KERİMBEY MAH. 1712 SK. KERIMBEY İLKOKULU BLOK NO: 3 TEKKEKÖY / SAMSUN

Ulaşım Kerimbey Tranvay durağının okula mesafesi 100 metredir. Ayrıca Samsun Cumhuriyet Meydanından.10 Dak.ara ile.Tekkeköy ilçe dolmuşları ile Kerimbey Kirazlık dolmuşları çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Samsun iline uzaklığı:8 Km.Tekkeköy İlçesi:4 Km.